За поръчки: 0892 26 04 34 / 0896 57 42 42
 

Направи си Шалте

Каталожен № 001595

Направи си Шалте

Каталожен № 001595 | Дизайнер: Иван Иванов
КАЛКУЛАТОР НА ЦЕНА
69.00 лв - 113.50 лв
*Моля изберете опциите, за да изчислим цена за Вас!
Преглед и тест при доставка на всяка поръчка!
Идеален подарък за приятел или роднина!
Вашата поръчка е защитена от коронавирус!
Продуктите с лого “Доверие в текстила” отговарят на най-строгите критерии на международната асоциация OEKO-TEX® и не съдържат вредни вещества.

Описание

Искате нещо уникално, но не можете да го изработите или намерите в интернет с качество подходящо за печат? Поръчайте си час при някой от нашите дизайнери, за да Ви помогнем професионално за вашите идеи при изработката на дизайн, колаж, текст или образи върху изпратени от вас снимки. Опишете идеята си в бележка към поръчката какво желаете и прикачете файловете си, наш служител ще се свърже с вас за уточняване параметрите на поръчката ви.

Състава е микрофибърен плат за лице с щампа и Микрофибърен плат за едноцветен гръб, прошити с полиестерна силиконизирана вата. Микрофибърният плат е 100% полиестер със специфична сатенена сплитка, която придава обем и мекота характерна за памучния сатен. Десените са принтирани и с изключителна устойчивост на багрилата върху тъканта при пране и сухо триене. Предимството на тази тъкан е, че тя е устойчива на петна, бързо съхне и не се мачка.