За поръчки: 0892 26 04 34 / 0896 57 42 42
 

Технология на печатане

КАКВА Е ТЕХНОЛОГИЯТА НА ПЕЧАТАНЕ?

Нашите машини за директен печат са уникални от този клас в България. Те ни позволяват да произвеждаме висококачествени пълноцветни щампи в единични бройки на разумни цени.

Прилагаме успешно, сублимационния и директен 3D печат на тъканите които използваме .

Върху смесени и полиестерни тъкани прилагаме сублимация.

Щампите по сублимационния метод са с наситени цветове с изключителна устойчивост на пране и светлина

Принтираме върху памук по-най съвременна технология за нанасяне на пигмент върху плата. Щампата е нанесена с дигитален принт метод щадящ природата, без допълнителни обработки

Багрилата са еко пигментни с добра устойчивост на пране до 40 градуса и имат леко изсветляване при първо пране . За по-продължително запазване на цветовете, не се препоръчва използването на сушилня.


ТЕХНОЛОГИЯ

1.Щамповането чрез сублимация е технология, при която мастилото се вмъква директно във влакната на материята, е свързано със следните особености:

• Щампата стои като част от продукта , поради това че боята е свързана директно с материята на продукта. Това я прави несравнимо по устойчива на пране спрямо останалите стандарти за печат.

2.Печатане на памук с пигменти е технология ,при която мастило със свързващ биндер се нанася по повърхността на плата и  се фиксира на 180 градуса

 3Д принтиране с пигменти съвместява древния метод за рисуване с багрила върху тъканите и съвременните технологии за дигитален печат.

 Десенът е пастелен избледнява леко при първото измиване, но се задържа за дълго време.

• Използваните мастила и по двете технологии са екологични на водна основа и абсолютно безвредни.